Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Water Power Energy SA, linie de credit în valoare de 1.000.000 de euro, accesată de la CEC Bank SA

ro

03 Sep, 2024 17:00 168 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
  • Pachetul de acțiuni al Water Power Energy SA este deținut de Marius – Lucian Lisandru, Elena Lisandru și Prodexport Logistics SA.
 
În Monitorul Oficial partea a IV-a, cu numărul 4.080, din data de 30 august 2024, a fost publicată hotărârea nr. 172 din 8 iulie 2024 a Adunării Generale a Acţionarilor Water Power Energy SA.
 
Societatea are sediul în municipiul Constanța, iar acționarii, Marius - Lucian Lisandru, Elena Lisandru (domiciliați în municipiul Constanța) și Prodexport Logistics SA (cu sediul în municipiul Constanța), întrunind 100% capitalul social al societăţii, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 31/1990 privind societăţile şi ale prevederilor actului constitutiv, au hotărât:
 
1. Accesarea de către societate a unei linii de credit de la CEC Bank SA, în valoare de 1.000.000 euro, pe o perioadă de 36 de luni în condiţiile de costuri şi garanţii aprobate de către banca finanţatoare.

Destinaţia liniei de credit este plăţi furnizori, salarii, taxe şi impozite la bugetele de stat sau alte plăţi.
 
2. Se aprobă contractarea şi garantarea integrală de către Societate a rambursării creditului descris la articolul 1, dobânzilor, comisioanelor, penalităţilor, taxelor, spezelor etc. respectiv:

- Garanţie emisă de FEI în valoare de 70% din valoarea creditului;
- Ipoteca mobiliară asupra depozitului colateral constituit de Societate, în valoare de 100.000 euro;
- Ipoteca mobiliară asupra conturilor Societăţii deschise la CEC Bank SA şi cesiunea încasărilor din aceste conturi în favoarea băncii.
 
Marius – Lucian Lisandru a fost împuternicit să reprezinte Societatea în relaţia cu instituţia de credit, încheierii contractului de credit, a contractelor de garanţie mobiliară şi imobiliară, să negocieze, stabilească clauzele şi să semneze documentele contractuale, inclusive, ulterior, a actelor adiţionale privind modificarea, diminuarea, prelungirea etc. a termenelor şi condiţiilor de finanţare, eliberarea sau constituirea de orice garanţii suplimentare, de orice natură, fără a fi necesară o nouă hotărâre a acţionarilor, în acest sens, semnătura sa fiind pe deplin opozabilă asociaţilor şi Societăţii.
 
Despre Water Power Energy SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 3 septembrie 2024, firma Water Power Energy SA a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Manipulări“.

Pachetul de acțiuni al Water Power Energy SA este deținut de Marius – Lucian Lisandru (80%), Elena Lisandru (10%) și Prodexport Logistics SA (10%), calitatea de administrator fiind deținută de Marius – Lucian Lisandru.

În 2023, Water Power Energy SA a avut o cifră de afaceri de 47.260.861 lei, un profit de 18.555.484 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 63. 
 
Despre Prodexport Logistics SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 3 septembrie 2024, firma Prodexport Logistics SA a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Manipulări“.

Pachetul de acțiuni al Prodexport Logistics SA este deținut de Marius – Lucian Lisandru (44%), Epsilon Vision SRL (26%), Carmen Maxim (10%), Teodora Moraru (9%), Nicoleta Virlanuta (9%) și Remus-Alfredo Budur (2%).
 
Calitatea de administrator este deținută de Elena Lisandru.

În 2023, Prodexport Logistics SA a avut o cifră de afaceri de 0 lei, un profit de 2.802.540 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Terminal de ulei vegetal, în portul Constanța, Dana 64. Investitorul Water Power Energy SA, undă verde de la agenția de mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii