Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terminal de ulei vegetal, în portul Constanța, Dana 64. Investitorul Water Power Energy SA, undă verde de la agenția de mediu

ro

17 Jun, 2024 15:17 818 Marime text
  • Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire terminal ulei vegetal”, în Incinta Portului Constanța, Dana 64.
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
CN Administrația Porturilor Maritime Constanța SA a solicitat de la APM Constanța pentru Water Power Energy SA evaluarea  impactului asupra mediului, pentru proiectul care vizează contsruirea unui terminal de ulei vegetal.
 
Ulterior, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului  pentru proiectul: „Construire terminal ulei vegetal”, situat în Municipiul Constanța, Incinta Port, Dana 64.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 22.06.2024.
 
 
Despre Water Power Energy SA
 
 
Înființată în anul 2014, firma se ocupă de manipulari și are sediul social pe bulevardul Mamaia, Nr. 288, Bloc Turist, Ap. Birou Nr. 309, Constanța.
 
Water Power Energy SA este controlată de Lisandru Marius-Lucian, acționar cu 80% din capitalul social,  Lisandru Elena, acționar cvu 10% din capitalul social, și Prodexport Logistics SA, acționar cu 10% din capitalul social. Administrator este Lisandru Marius-Lucian.
 
Potrivit termene.ro, Lisandru Elena este fondator si administrator în Access Capital IFN SA și  administrator în Prodexport Logistics SA. 

Lisandru Marius-Lucian este acționar în Metalica DG SA,  actionar în Prodexport Logistics SA, asociat în Terra Gold Extract SRL, cenzor supleant în Black Waters SA.
 
Nu în ultimul rând, Prodexport Logistics SA este acționar în Midia International SA,  acțioar în Euro Traffic SRL și acționar în Ibero Tyles Mineral SRL.
 
În anul 2023, firma cu 63 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 47.260.861 lei și un profit de 18.555.484 lei.
 
 
Despre Prodexport Logistics SA
 
Cu sediul pe bulevardul Mamaia, Nr. 288, Bloc Turist, Ap. Birou 101, Constanța, firma a fost înființată în anul 2014 și se ocupă de manipulari.

Prodexport Logistics SA este deținută de Lisandru Marius-Lucian, cu 44 % din capitalul social,  Epsilon Vision SRL, cu 26 % din capitalul social, Maxim Carmen, cu 10 % din capitalul social, Moraru Teodora, cu 9 % din capitalul social,  Virlanuță Nicoleta, cu 9 % din capitalul social,  Budur Remus-Alfredo, cu  2 % din capitalul social. Administratorul firmei este Lisandru Elena.
 
În anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceride zero lei și un profit de 2.802.540 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

O firmă din Portul Constanța va amenaja un terminal de cereale la Dana de gabare de pe digul de larg

 
Water Power Energy SA are un nou domeniu principal de activitate. Unde deschide un nou punct de lucru, în Constanța?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii