Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Modificări de obiect de activitate în compania controlată de fratele unui fost director din administrația Mazăre

ro

10 Sep, 2024 17:00 243 Marime text
  • Asociații companiei Bel Transport SRL au adoptat o hotărâre care vizează renunțarea la vechiul obiect de activitate secundar
  • Firma este deţinută de Ianuş Racu, fratele lui Constantin Racu, fost director al Direcției Administrație Publică din mandatul de primar al lui  Radu Mazăre
  • Este vorba despre hotărârea nr.1 din 08 iulie a.c., publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.4.136 din data de 09 septembrie 2024
  • Noul obiect de activitate secundar fiind: dezvoltare (promovare) imobiliară; depozitări; manipulări; alte activităţi anexe transporturilor; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor și închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate
  • În ultimul an fiscal, Bel Transport SRL a avut o cifră de afaceri de 517,585 lei, profit de 112,824 lei și 3 angajați
  • Vă reamintim, în martie a.c., Curtea de Apel Constanța a admis recursul declarat de Bel Transport SRL împotriva primarului municipiului Constanța în dosarul cu numărul unic 708/118/2022, aflat pe rolul secției de contencios administrativ si fiscal având ca obiect - anulare act administrativ Certificat de urbanism nr. 3438/9.11.2021
 


 
Asociații companiei Bel Transport SRL au adoptat o hotărâre care vizează renunțarea la vechiul obiect de activitate secundar.

Firma este deţinută de Ianuş Racu, fratele lui Constantin Racu, fost director al Direcției Administrație Publică din mandatul de primar al lui  Radu Mazăre.

Este vorba despre hotărârea nr.1 din 08 iulie a.c., publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.4.136 din data de 09 septembrie 2024.

Astfel, asociații Racu Ianuș şi Racu Alexandru-Nicolae, au hotărât cu unanimitate de voturi, reprezentând 100% capitalul social, următoarele să renunţe la vechiul obiect de activitate secundar, noul obiect de activitate secundar fiind: dezvoltare (promovare) imobiliară; depozitări; manipulări; alte activităţi anexe transporturilor; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor și închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Totodată, asociații au procedat și la aprobarea actului constitutiv reactualizat al societății pe care l-au depus la Registrul Comerţului.
 
Despre Bel Transport SRL
 
Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanţa, Portul Constanţa.
Acţionari persoane fizice sunt: Racu Ianuş și Racu Alexandru-Nicolae.
 
Administratorii firmei care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri este Racu Ianuş.
 
În ultimul an fiscal, Bel Transport SRL a avut o cifră de afaceri de 517,585 lei, profit de 112,824 lei și 3 angajați.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 46.47%, potrivit www.termene.ro.
 
Alexandru Nicolae Racu a mai fost asociat la Deal Century SRL, radiată în prezent, cât și administrator la Global Terminal Logistic SRL, tot radiată. Ianuș Racu a mai fost asociat la Deal Century SRL, la Tracon SRL, fiind radiate amândouă. El este asociat și în Transconstruct SRL, firmă în funcțiune.
 
Vă reamintim, în martie a.c., Curtea de Apel Constanța a admis recursul declarat de Bel Transport SRL în dosarul cu numărul unic 708/118/2022, aflat pe rolul secției de contencios administrativ si fiscal având ca obiect - anulare act administrativ Certificat de urbanism nr. 3438/9.11.2021.
Părți în dosar au fost SC Bel Transport SRL a avut calitatea de recurent reclamant iar primarul municipiului Constanța de intimat pârât.
Mai exact, certificatul de urbanism 3438 din 9 noiembrie 2021, pentru Bel Transport SRL nu putea fi utilizat în scopul declarat pentru „Construire imobil P+4E-5E Retras locuințe colective întrucât nu se încadra în reglementările PUG aprobat referitor la utilizări admise și regim de înălțime".
Firma dorea să ridice blocul pe strada Mihai Viteazu nr. 58 La termenul din 14.03.2024, magistrații au admis recursul societății Bel Transport SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 Primarul Chițac învins de familia Racu la Curtea de Apel Instanța l-a obligat să elibereze un certificat de urbanism pentru edificarea unui bloc în centrul Constanței!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii