Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Tulcea Decizii luate la Casell Impex SRL după moartea a doi asociați. Cine este noul administrator

ro

04 Oct, 2024 17:21 163 Marime text
Sursa foto: Freepick.com
 
Pe 4 iulie 2024, în cadrul unei întâlniri importante la sediul societății Casell Impex SRL din Tulcea, a fost adoptată o hotărâre semnificativă care a marcat o schimbare de direcție în cadrul companiei. Această decizie a fost determinată de evenimente tragice care au afectat structura de conducere a societății, mai exact decesul a doi dintre asociați: Caraman Anastasia și Caraman Mitre.

În prima parte a hotărârii, s-a stabilit retragerea din calitatea de asociat a Caraman Anastasia, care a decedat în 2018. Conform actelor de moștenire emise de Biroul Notarial, cele opt părți sociale pe care aceasta le deținea, reprezentând 0,91% din capitalul social, au fost redistribuite moștenitorilor săi: Caraman Mitre, care, din păcate, a decedat ulterior, și celelalte moștenitoare, Chichi Elena, Ţiţi Marina și Caraman - Losfeld Mihaela.

De asemenea, s-a procedat la retragerea din calitatea de asociat a lui Caraman Mitre, a cărui moarte a survenit în aprilie 2023. Cele 867 de părți sociale, echivalente cu 99,09% din capitalul social, au fost, de asemenea, repartizate moștenitoarelor sale, Chichi Elena, Ţiţi Marina și Caraman - Losfeld Mihaela. Aceștia au fost acum recunoscuți ca noii asociați ai societății, fiecare primind o cotă egală de 1/3 din capitalul social.

Pe lângă schimbările în structura de proprietate, hotărârea a adus și o modificare a valorii părților sociale, de la 10 lei la 1 leu, ceea ce a dus la o redistribuire a capitalului social, acum evaluat la 8.750 lei, divizat în 8.750 părți sociale de câte 1 leu fiecare.

O altă decizie importantă a fost numirea lui Caraman - Losfeld Mihaela ca nou administrator al societății. Aceasta a fost aleasă pentru a conduce societatea cu puteri depline și nelimitate pe o perioadă de 30 de ani, preluând astfel frâiele managementului.

Hotărârea a fost redactată și semnată în trei exemplare originale, publicată în Monitorul Oficial al României, cu numărul 4259 din data de 02 octombrie 2024.
 

 

Despre Casell Impex SRL


Firma Casell Impex SRL din Tulcea, a fost înființată la data de 05.02.1993 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5630 - Baruri și alte activități de servire a băuturilor.

Situația financiară pentru 2023 evidențiază o cifră de afaceri de 77.055 lei, un profit de 31.084 lei, potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 04 octombrie 2024. 

Asociați sunt Chichi Elena, Ţiţi Marina și Caraman - Losfeld Mihaela.
 
Așa cum menționam anterior, administrator este Caraman- Losfeld Mihaela.  


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




 Citește și: 

Firme TulceaDizolvarea și lichidarea Deal Box SRL, decisă de asociați. Unul dintre ei este născut în Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii