Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Tulcea Dizolvarea și lichidarea Deal Box SRL, decisă de asociați. Unul dintre ei este născut în Constanța

ro

20 Jul, 2024 16:26 214 Marime text
  • Deal Box SRL a fost înființată în anul 2023, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet“.

În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.430 din data de 16 iulie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 1 din data de 3 iunie 2024 a asociaților societății Deal Box SRL, Andrei - Iustin Pintilie, născut în municipiul Constanța și domiciliat în municipiul Tulcea, și Lucian Sabin Ilie, născut și domiciliat în municipiul Tulcea.
Astfel, cei doi au decis dizolvarea şi lichidarea Deal Box SRL, în temeiul art. 235 şi art. 227 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Asociaţii au declarat că societatea nu deţine niciun fel de active, nu are creditori de achitat şi nici creanţe de recuperat.
 

Despre Deal Box SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 19 iulie 2024, firma Deal Box SRL a fost înființată în anul 2023, adresa sediului social este în municipiul Tulcea, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet“. Starea firmei este „dizolvare“.
 
În 2023, Deal Box SRL a avut o cifră de afaceri de 1.575 lei și o pierdere de 1.885 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 0.
Cei doi asociați dețin în firmă câte 50%. Ei au și calitatea de administratori.

Platforma termene.ro informează că Deal Box SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 18 iulie 2024).


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Firme Constanța
Asociații au aprobat dizolvarea şi lichidarea simultană a Tactiq Agency SRL, înființată în aprilie 2024

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii