Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Jianu își încheie cariera de 18 ani în cadrul CNIPMMR și intră în PSD

ro

23 Aug, 2024 12:18 239 Marime text
Florin Jianu. Sursă foto: Facebook/Florin Jianu
 
  • Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), Florin Jianu, a anunțat că își încheie cariera de 18 ani în cadrul organizației și se alătură Partidului Social Democrat, pentru a candida la postul de vicepreședinte al partidului la Congresul din 24 august.
     
Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), Florin Jianu, a anunțat  pe rețeaua de socializare Facebook că își încheie cariera de 18 ani în cadrul organizației și se alătură Partidului Social Democrat, pentru a candida la postul de vicepreședinte al partidului la Congresul din 24 august.

Acesta a declarat că a fost „o onoare să fiu parte din familia IMM-urilor din România” și că va rămâne fidel „principiilor care ne-au unit în tot acest timp: principiul moralei și dialogului, cel al integrității și cel al respectului”, conform anunțului făcut de acesta pe Facebook.

„Multumesc CNIPMMR pentru 18 ani speciali, a fost o onoare sa fiu parte din familia IMMurilor din Romania si de colegii din conducerea CNIPMMR, alaturi de care am muncit atatia ani. Ii asigur pe toti antreprenorii ca raman fidel principiilor care ne-au unit in tot acest timp: principiul moralei si dialogului, cel al integritatii si cel al respectului.

Incep un nou capitol in cariera: ma alatur echipei Partidului Social Democrat si sunt onorat de propunerea Organizatiei PSD Sector 1 Bucuresti de a candida pentru un post de Vicepresedinte al acestui partid la Congresul din 24 august.

Nu vad acest pas ca pe o schimbare de tabara, ci ca pe o continuare fireasca a unei cariere de 20 de ani in slujba economiei romanesti, a antreprenoriatului local si a sectorului Intreprinderilor Mici si Mijloci. Le voi ramane mereu alaturi, ei m-au invatat ce inseamna economia reala si ambitia de a duce lucrurile la bun sfarsit in ciuda tuturor piedicilor.

Antreprenoriatul romanesc are nevoie de o voce din ce in ce mai puternica in interiorul administratiei pentru a face fata provocarilor viitoare. Economia Romaniei nu mai este una de tranzitie, a trecut deja testul rezilientei si incepe incet, incet sa se maturizeze. Este momentul sa luam si deciziile politice potrivite pentru reducerea poverii birocratice si pentru a sprijini expansiunea antreprenoriatului local, la toate nivelurile.

Obiectivele mele principale sunt legate de:

- masuri de incurajare a tinerilor antreprenori care sunt cheia unui viitor prosper al economiei romanesti; - reducerea poverii administrative prin simplificare legislative, precum si


- asigurarea unui dialog consistent si continuu cu mediul de afaceri: nicio initiativa legislativa majora sa nu mai poate fi adoptata fara consultari prealabile si studii de impact.

Am informat Consiliul National al CNIPMMR de retragerea mea din functia de presedinte CNIPMMR, dar raman cu sufletul si spiritul alaturi de acesti oameni, impartasind aceleasi idealuri si valori legate de viitorul economiei romanesti”, scrie Florin Jianu pe Facebook.




Citește și:
Curtea Supremă menține decizia prin care s-a încetat procesul penal față de Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, și față de Corina Jianu, fost judecător
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii