Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul consilier al lui Radu Mazăre, Preda Răducu Valentin, și-a deschis o nouă firmă la Constanța

ro

22 Sep, 2024 15:30 490 Marime text
Valentin Răducu Preda și Radu Mazăre, fost primar al municipiului Constanța.  În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia prin care Preda Răducu-Valentin și-a deschis o societate nouă.
 
Vorbim așadar de o decizie apărută în Monitorul Oficial al României pe data de 19 septembrie și vizează firma Old Town Residence SRL, care va avea sediul în Constanța, pe strada Dragoslavele nr. 1C, într-un apartament. Firma se va ocupa de dezvoltare imobiliară, iar asociat unic și administrator este Preda Răducu-Valentin.
 
Preda Răducu-Valentin mai este asociat în Buronias VM SRL (2018), ce se ocupă tot de dezvoltare imobiliare și Entoha SRL (2017), care are ca activitate principală cultivarea fructelor.
 
Amintim că în anul 2023, Curtea de Apel a încetat procesul penal faţă de Preda Răducu Valentin pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influentă, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.
 
Totodată, Tribunalul Constanța a decis la data de 01 noiembrie 2021, liberarea condiționată a lui Valentin Răducu Preda, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor şi ex-consilier al lui Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța. Valentin Răducu Preda a fost condamnat, pe data de 8 aprilie 2019, la patru ani de închisoare pentru divulgarea secretului care periclitează siguranţa statului şi trafic de influenţă. Executarea pedepsei a început la data de 08 aprilie 2019 și urma să expire la data de 24 februarie 2023. În decembrie 2020, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au anunțat trimiterea în judecată a lui Răducu Valentin Preda, la data presupuselor fapte secretar de stat în Ministerul Transporturilor, pentru trafic de influență. Tot în acest dosar, DNA a trimis în judecată și o persoană fizică, Radu Cătălin, reprezentant al unor societăți comerciale, pentru complicitate la săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență și a infracțiunii de spălare de bani.


Citește și 

Judecătorii au încetat procesul penal faţă de Răducu Valentin Preda, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor! (MINUTĂ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii