Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fraudă prin e-mail în numele ANAF! Iată ce trebuie să știi

ro

18 Oct, 2024 15:28 153 Marime text
Sursa foto: ANAF Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atenţionează cu privire la o nouă campanie de e-mailuri false!

Acestea sunt transmise în numele instituţiei, prin care contribuabililor, persoane fizice, le este transmisă o "Nota informativă", fiind înştiinţaţi cu privire la o presupusă datorie, pentru care este necesară plata pentru evitarea executării silite şi a valorificării bunurilor.



Iată informarea pusă la dispoziție de Agenția Națională de Administrare Fiscală

Emailuri false în numele ANAF

O nouă campanie de emailuri false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane fizice, le este transmisă o „Nota informativă” prin care sunt înștiințati cu privire la o presupusă datorie, pentru care este necesară plata pentru evitarea executării silite și a valorificării bunurilor.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail valorificare@anaf.pro. Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor!

Reamintim contribuabililor că ANAF nu informează contribuabilii despre creanțe prin email, informațiile privind situația fiscală proprie, somațiile, alte înștiințări sunt comunicate securizat fie prin SPV, fie prin Poșta Română cu confirmare de primire.

Pentru informații fiscale cu caracter general contribuabilii pot apela CALL CENTER ANAF la numărul 031.40.39.160.



Citește și:

O firmă executată de ANAF pentru datorii a bătut palma cu Primăria Constanța. Va livra și monta copertine pentru băncile din oraș (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii