Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Gala Premiilor de Excelență”, eveniment organizat pentru a premia performanțele elevilor de la Colegiul Național „Spiru Haret“ Tulcea

ro

11 Jun, 2024 20:58 669 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea






În data de 11 iunie a.c. a avut loc în municipiul Tulcea Gala Premiilor de Excelență, eveniment organizat, cu susținerea Consiliului Județean Tulcea, de Colegiul Național „Spiru Haret“, pentru a recompensa performanțele obținute de haretiștii tulceni în ultimul an.
 

„Astfel de manifestări menite să evidențieze cele mai importante valori ale județului sunt felul în care dumneavoastră, mentorii unor tineri frumoși și deștepți, vă exprimați aprecierea pentru colaborarea școală – elev – familie care și-a arătat roadele și care a dus la dezvoltarea unor uimitoare personalități, ce vor contribui semnificativ la creșterea și dezvoltarea țării noastre.
 
Atât în numele Consiliului Județean Tulcea, cât și în nume personal, permiteți-mi să transmit cele mai sincere gânduri către toți cei care contribuie pentru ca viitorul tinerilor din această sală să fie unul promițător, toți cei care ajută tânăra generație să pornească pe frumosul drum al reușitei personale și profesionale“, a transmis Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea.

 
 
 
 Citește și
 Atracții și bucurii pentru copii, de 1 Iunie, în municipiul Tulcea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii