Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Mediu Constanța Controlul la un service auto s-a finalizat cu amendă de 50.000 lei

ro

19 Jul, 2024 14:45 231 Marime text


Sursa foto: Garda de Mediu Constanța






Controlul planificat realizat la un service auto din municipiul Constanța s-a finalizat cu amendă de 50.000 lei pentru nerespectarea conditiilor din autorizația de mediu, potrivit Gărzii de Mediu  Constanța.
 
 
Conform sursei, operatorul economic riscă să rămână și fără autorizația de mediu, în cazul în care nu realizează măsurile stabilite de echipa de comisari pentru remedierea deficiențelor constatate.
 

„Societatea nu a gestionat deșeurile rezultate din activitate în condiții de protecție a mediului, neasigurând colectarea separată a acestora, în vederea reciclării și valorificării prin firme autorizate”, precizează Garda de Mediu Constanța.
 

Starea de salubrizare era necorespunzătoare, deșeurile erau abandonate dezorganizat în curtea interioară a service-ului auto, iar pe spațul verde se aflau deșeuri din construcții.
 

„Titularul autorizatiei de mediu nu a respectat condiția de monitorizare COV (compusi organici volatili), emisii generate din funcționarea cabinei de vopsit”, mai punctează sursa citată.

 
Citește și
Constructorul care reabilitează Cazinoul din Constanța, sancționat de Garda de Mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii