Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradul de ocupare în weekendul de Rusalii, de peste 80% OMD Mamaia Nord, destinație de vacanță preferată de tot mai mulți turiști

ro

26 Jun, 2024 12:55 369 Marime text
  • Gradul de ocupare în weekendul prelungit de Rusalii a fost de peste 80% în Mamaia Nord.
  • Plajele din Mamaia Nord pot fi comparate cu plajele din destinațiile de top ale lumii, datorită nisipului fin, dar și a esteticii.
  • Operatorii economici au investit masiv, punându-le la dispoziție turiștilor o atmosferă exotică printre palmieri și hamace.
 
Organizația de Management al Destinației (OMD) Mangalia anunță o creștere semnificativă a numarului de turiști. „În acest sezon estival, de Rusalii, în Mamaia Nord s-a inregistrat o crestere  semnificativă a numarului de turiști. Gradul de ocupare în weekendul prelungit a fost de peste 80%. Ne așteptăm ca și de acum încolo să avem o creștere a numărului de vizitatori“, a Elenis Tulică, asistent manager OMD Mamaia Nord.
 
Plajele din Mamaia Nord pot fi foarte ușor comparate cu plajele din destinațiile de top ale lumii, datorită nisipului fin, dar și a esteticii, deoarece operatorii economici au investit masiv, punându-le la dispoziție turiștilor o atmosferă exotică printre palmieri și hamace.
 
 
Plaja Axxis Nova din Mamaia Nord a primit distincția Blue Flag
 
 
„Ca o noutate, anul aceasta încă «un petic» de nisip din Mamaia Nord a primit distincția Blue Flag, este vorba de plaja Axxis Nova. De asemenea, plajele Phoenicia și Marina Regia au același calificativ, însa și restul plajelor chiar dacă nu au aplicat pentru «blue flag», cu siguranță îndeplinesc majoritatea condițiilor și aici vorbim de: calitatea apei, siguranță, plaja curată, dar accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități“,  a mai spus Elenis Tulică, asistent manager OMD Mamaia Nord.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
OMD Mamaia Nord și Traian Bădulescu, reprezentant ANAT, despre cea mai nouă stațiune de pe litoral - „A ajuns un mic Miami al Europei Centrale și de Est“


Destinația perfectă pentru sezonul estival: OMD Mamaia Nord invită turiștii români în cea mai nouă stațune de pe litoral
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii