Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Nord și Traian Bădulescu, reprezentant ANAT, despre cea mai nouă stațiune de pe litoral - „A ajuns un mic Miami al Europei Centrale și de Est“

ro

10 Jun, 2024 14:21 918 Marime text
  • Mamaia Nord a atrage atât turiști români cât și străini, datorită prețurilor mai accesibile comparativ cu Miami​, spune Traian Bădulescu, reprezentant ANAT.
  • Și repzentanții OMD Mamaia Nord transmit că cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre a devenit rapid un punct de atracție majoră pentru turiștii din țară și din străinătate.
 
Mamaia Nord, o stațiune în dezvoltare pe litoralul românesc, a fost comparată de către reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) cu Miami, datorită construcțiilor excentrice și dinamice care domină peisajul.
 
De aslfel, și repzentanții OMD Mamaia Nord transmit că cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre a devenit rapid un punct de atracție major pentru turiștii din țară și din străinătate.
 
Mamaia Nord a depășit în popularitate stațiunea clasică, atrăgând atât turiști români cât și străini, datorită prețurilor mai accesibile comparativ cu Miami​, spune Traian Bădulescu, reprezentant ANAT.
 

“Așa cum am îndrăznit să spun și în anumite declarații, Mamaia Nord, mai ales Năvodari, bine Năvodari a împrumutat numele Mamaia, dar până la urmă e bine, pentru că este un brand Mamaia. Dacă ne referim la Mamaia Nord, a ajuns un mic Miami al Europei Centrale și de Est și poate al Europei. Multe investiții, clădiri înalte. Mulți se plâng că sunt multe șantiere. Da, dar vor apărea multe hoteluri și complexuri de apartamente de calitate, vor apărea hoteluri noi de brand internațional, încă vreo două brand-uri se pregătesc să lanseze hoteluri, brand-uri renumite, internațioanale“, a declarat Traian Bădulescu, reprezentant ANAT, citat de stirilaminut.com

 
În context, Traian Bădulescu a mai punctat că multe dintre hotelurile din Mamaia Nord includ facilități de lux.

„Mamaia Nord înseamnă plaje de calitate, beach-baruri, cluburi și hoteluri mari, cum e și în Miami, dar cu prețuri clar mai mici. Nu ne ajută clima în Miami, dar pentru că noi avem o climă temperată, nu avem o climă tropicală sau subtropicală. Multe dintre hotelurile din Mamaia Nord includ facilități de lux, cum ar fi piscine, restaurante, cafenele sau spa-uri. Această transformare rapidă și oferta diversificată fac din Mamaia Nord o destinație atractivă, atât pentru cei care caută lux, cât și pentru familii și tineri în căutare de distracție și relaxare​“, a mai subliniat Traian Bădulescu, reprezentant ANAT.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Destinația perfectă pentru sezonul estival: OMD Mamaia Nord invită turiștii români în cea mai nouă stațune de pe litoral

Mesaj pentru turiști: Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord – „Avem o stațiune cu cele mai noi locuri de cazare și o plajă extrem de frumoasă“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii