Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce spune ministrul Dezvoltării, Adrian Vestea, despre lucrările de construcție a stadionului din Constanța

ro

20 Aug, 2024 11:27 325 Marime text
Ministrul Dezvoltării, Adrian Vestea, Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
  • Acesta a vorbit despre când vor începe lucrările la stadionul din Constanța.
     
Ministrul Dezvoltării, Adrian Vestea, este prezent la conferința de presă organizată la deschiderea Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România, ce va avea loc la Mera Resort în stațiunea Venus din județul Constanța.

Acesta a vorbit despre când vor începe lucrările la stadionul din Constanța.

„După cum bine știm, stadionul din Constanța este un obiectiv care va fi finanțat prin Compania Națională de Investiții. Anul trecut am participat alături de alți oficial din județul Constanța, în momentul în care s-a dat ordinul de începere, a fost demolat actualul stadion. Urmează ca în perioada următoare să avem alocare pentru credite de angajament, lucru care cu siguranță se va întâmpla în saptămânile următoare, iar în momentul acela putem semna contractul de execuție cu antreprenorul care a câștigat această procedură.”


Întrebat cât timp vor lua lucrările, acesta a declarat:

„În funcție de alocarea creditelor de angajament. Din discuțiile avute ieri cu domnul premier, ținând cont că ieri am semnat două contracte importante care se referă la pasajul Unirii din București, iar celălalt care se referă la Complexul Olimpic de la Izvorani, am avut promisiunea că în perioada următoare, atât stadionul din Constanța, cât și stadionul din Pitești, cât și patinoarul din Sfântu-Gheorghe vor primi credite de angajament în așa fel încât să putem semna aceste contracte”.

„Cu siguranță în următoarea lună, din câte am înțeles, dacă toate procedurile vor fi cum ni le dorim, sperăm ca într-o lună de zile să semnăm acest contract”.

„Până în prezent, au făcut doar o procedură. Ceea ce se va întâmpla pe demolare, va pica în sarcina autorităților locale”.
 




Citește și:
LIVE TEXT Constanța: Conferință de presă organizată la deschiderea Întâlnirii Anuale a Asociației Aeroporturilor din România (FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii