Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU Opt camioane încărcate cu materiale de cazarmament se îndreaptă spre județul Galați

ro

18 Sep, 2024 12:37 195 Marime text

Camioane, Sursa foto: IGSU
 
În cursul acestei dimineți, 18 septembrie 2024, opt camioane din cadrul ISU Arad, ISU Bihor, ISU Cluj și ISU Sibiu se află la unul dintre depozitele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale din județul Ilfov, pentru a încărca materiale de cazarmament (500 de paturi, 500 de saltele, 500 de perne, 500 de saci dormit, 1.000 fețe de pernă și 1.000 de cearșafuri).

Aceste resurse esențiale sunt destinate sprijinirii comunităților din județul Galați, care au fost grav afectate de recentele inundații.

Transportul acestor materiale va asigura necesarul logistic pentru refacerea condițiilor de trai pentru persoanele afectate, contribuind astfel la eforturile continue de asistență și refacere a zonelor afectate, transmite IGSU.


Acțiunea face parte dintr-o mobilizare rapidă și coordonată la nivel național, în scopul oferirii de ajutor umanitar și suport logistic pentru cetățenii din regiunile afectate de inundații.

Reamintim faptul că, în județul Galați acționează, în sprijinul salvatorilor din județ, aproximativ 1.000 de pompieri din 27 de unități subordonate IGSU. Vom continua să monitorizăm situația și să acționăm cu resursele disponibile pentru a asigura protecția și siguranța comunităților afectate, mai precizează sursa citată.


Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis că astăzi, 18 septembrie 2024, în jurul orei 12:00, cele opt camioane încărcate cu materiale de cazarmament au început deplasarea către județul Galați.

Citește și:
Intervențiile pompierilor în județul Galați continuă (FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii