Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Tulcea Jandarmul Sorin Andrici a câștigat ultramaratonul „Backyard Ultra Underdogs” (FOTO)

ro

26 Aug, 2024 15:26 143 Marime text

Sorin Andrici, Sursa foto: IJJ Tulcea


Jandarmul tulcean Sorin Adrici a alergat în acest weekend 26 de ore la ultramaratonul „Backyard Ultra Underdogs”, ce s-a desfășurat în localitatea Brebu, județul Dâmbovița și a urcat pe podium, clasându-se pe locul 1.

Traseul dificil și diferența de nivel fac din acest ultramaraton unul dintre cele mai grele competiții de acest tip din Europa.

Au luat startul unii dintre cei mai buni ultramaratoniști ai României, printre care și jandarmul tulcean, care a reușit să reziste cel mai mult, câștigând după 26 de ore de competiție.
 

,,Am alergat 26 de ore, reprezentând Tulcea la acest mare evenimentși m-am clasat pe locul 1, demonstrând faptul că antrenamentele și experiența au contat în obținerea acestui rezultat excelent în ultramaraton! A fost o cursă dificilă, cu o temperatură de 35 grade ziua, cu un traseu dificil, provocare mentală și diferență de nivel. Am reușit să rămân ultimul concurent pe traseu după 26 ore de alergare! Mulțumesc Jandarmeriei Tulcea și tuturor celor care m-au susținut!” , a comunicat Sorin Andrici.

Sorin Andrici deține recordul României de 41 de ore de alergare, pe care l-a obținut în acest an în Spania la Backyard Ultra Extremadura.

Te felicităm Sorin pentru tot efortul și rezultatul excepțional obținut!, a transmis IJJ Tulcea.



Citește și:
Festivaluri de vară în Tulcea! Jandarmii vor fi prezenți. Ce ne recomandă aceștia?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii