Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​IJJ Tulcea Recomandările jandarmilor tulceni pentru desfășurarea în siguranță a evenimentelor cultural-artistice, dar și religioase din acest weekend

ro

06 Sep, 2024 18:07 125 Marime text
Foto: IJJ Tulcea
 
  • Jandarmii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.
     
Jandarmii tulceni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână atât în județ, cât și în municipiul Tulcea, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la următoarele manifestări cultural-artistice și religioase:
în municipiul Tulcea, astăzi și mâine, începând cu ora 20.30, pe faleza Ivan Patzaichin din municipiul Tulcea, vor avea loc concerte în cadrul Festivalului Ivan Patzaichin - Rowmania, ediția 2024,  în comuna Crișan, de asemenea, astăzi și mâine, va avea loc Festivalul Borșului de Pește, iar în județul Tulcea, duminică,  vor avea loc manifestări religioase dedicate Hramului bisericilor cu ocazia sărbătoririi Nașterii Maicii Domnului.

Jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că spectacolele artistice și activitățile dedicate acestor evenimente se vor desfășura în condiții de siguranță pentru participanți. Dispozitivul de ordine publică din zona evenimentelor publice va urmări verificarea respectării regulilor de comportament, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, gestionarea rapidă a oricăror fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora. 

„Recomandăm cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să respecte recomandările organizatorilor.

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau aveți nevoie de sprijin, vă reamintim că puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Jandarmii din Tulcea, alături de elevi, la începerea noului an școlar. Recomandări utile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii