Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Tulcea Sorin Andrici - „Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și au făcut donații pentru acești copii”

ro

02 Oct, 2024 13:51 143 Marime text
Sorin Andrici, Sursa foto: IJJ Tulcea
  • ,,Vagonul terapeutic'' a ajuns astăzi, 2 octombrie 2024, la Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tulcea
 
Sorin Andrici, a dăruit astăzi, 2 octombrie 2024, Secției de Pediatrie, ,,Vagonul terapeutic" ce reprezintă premiul pentru participarea  la evenimentul sportiv în scop caritabil Autism 24H, ce s-a desfășurat la Mamaia în perioada 14-15 septembrie 2024.

Datorita donațiilor susținătorilor, Sorin a reușit să primească acest premiu și un ghiozdan școlar din partea Centrului de Autism Marea Neagră, pe care a ales să le doneze Spitalului Județean Tulcea. ,,Vagonul terapeutic" conține materiale și jocuri educaționale ce va ajuta copiii cu autism, iar ghiozdanul școlar echipat va ajunge la un copil care are foarte mare nevoie de el.

,, Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și au făcut donații pentru acești copii! Reprezint Jandarmeria Tulcea "- Sorin Andrici.


Citește și:
Trofeul Autism 24H, câștigat, pentru a cincea oară, de jandarmul Sorin Andrici din Tulcea (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii