Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trofeul Autism 24H, câștigat, pentru a cincea oară, de jandarmul Sorin Andrici din Tulcea (FOTO)

ro

16 Sep, 2024 10:22 234 Marime text

Trofeul Autism 24h,. Sursa foto: IJJ Tulcea



 În acest sfârșit de săptămână, jandarmul Sorin Andrici a adus trofeul la Tulcea pentru al cincilea an consecutiv, clasându-se cu echipa sa de ultramaraton Spartanii Angelo pe locul I la evenimentul sportiv Autism 24H.
 
Echipa de ultramaraton a jandarmului tulcean a fost cea care a adunat 1834 km alergați pe nisip timp de 24 de ore pe plaja din stațiunea Mamaia, concurând cu 99 de echipe care au fost la start pentru a ridica trofeul Autism 24H.
 

,,A fost o cursă dificilă, ultramaratonul pe nisip este foarte greu de dus până la capăt pe parcursul celor 24 de ore! S-a alergat și în condiții de caniculă, dar am fost ,,răcoriți” de un cod portocaliu de furtuni. A fost ploaie, a fost și vânt, dar asta nu ne-a oprit!  Vântul a bătut puternic mai tot timpul, iar nisipul te ,,biciuia" fără milă!  Competiția a devenit una acerbă, pentru cei care se băteau pentru primul loc! Au fost 100 de echipe, cu un total de 1200 alergători! Echipa mea, Spartanii Angelo s-a impus în fața tuturor cu un total de 1834,5 km, pe locul 2 clasându-se echipa IPA Regiunea Galați cu un total de 1785 km! Aș dori să-mi felicit fiecare alergător, toți sunt sportivi deosebiți, cu toții am alergat în scop caritabil, fiind alături de copiii cu autism! Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine și au făcut donații pentru acești copii! Reprezint Jandarmeria Tulcea!” a declarat Sorin Andrici.


Jandarmul a alergat 177 km și a încheiat astfel al șaselea ultramaraton de anul acesta.

Autism 24H este un eveniment caritabil care se află la ediția a IX-a și care susține și promovează cauza copiilor cu autism.


Citește și:
IJJ TulceaJandarmul Sorin Andrici a câștigat ultramaratonul „Backyard Ultra Underdogs” (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii