Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În 2023, firma a declarat pierderi de peste 255.000 de lei Ionuţ Barbu devine asociat unic al Seaview Media SRL (2000) Constanța

ro

30 Aug, 2024 17:20 155 Marime text
Sorin Ionut Barbu
 
  • Din firma Seaview Media SRL (2000) Constanța s-a retras Carmen Antoanela Stăncescu. Asociat unic a rămas Sorin-Ionuţ Barbu.
  • Participarea la profit şi pierderi este de 100% pentru asociatul unic, Barbu Sorin-Ionuţ.
  • Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3883 din data de 14 august 2024.
 
Sorin-Ionuţ Barbu şi Carmen Antoanela Stăncescu, asociaţi ai societăţii Seaview Media SRL (2000) Constanța au aprobat mai multe decizii.
 
Astfel, din firmă s-a retras Carmen Antoanela Stăncescu care a cesionat, la valoarea nominală de 10 lei/parte socială., cele 1.022 părți sociale  deţinute în cadrul societăţii, lui Barbu Sorin-Ionuţ, care devine astfel asociat unic.

Carmen Antoanela Stăncescu a primit 10.220 lei de la Sorin-Ionuţ Barbu, reprezentând contravaloarea părţilor sociale cesionate.

Ca urmare a cesionării, capitalul social, în valoare totală de 1.022.400 lei (102.240 p.s.), cu valoare nominală de 10 lei, aparţine în totalitate dlui Barbu Sorin-Ionuţ.

Participarea la profit şi pierderi este de 100% pentru asociatul unic, Barbu Sorin-Ionuţ. Durata societăţii este nedeterminată. Mandatul administratorului este pe o perioadă de 50 de ani, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii.
 
Având în vedere modificarea suprafeţei cu destinaţie de sediu social, se actualizează adresa sediului social, noua adresă fiind următoarea: municipiul Constanţa, strada Maior Gheorghe Sontu nr. 10, terasa, camera nr. 1, etaj, judeţul Constanţa.

Cedentul, Stăncescu Carmen Antoanela, a transmis, iar cesionarul, Barbu Sorin-Ionuţ, a preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Cesiunea s-a făcut conform prevederilor art. 202 alin. (1)din Legea nr. 31/1990 modificată şi republicată. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3883 din data de 14 august 2024.
 
 
Despre Seaview Media SRL

 
Potrivit termene.ro, Seaview Media SRL a fost înființată în anul 2000 și se ocupă de activități ale agențiilor de publicitate. Firma are un punct de lucru și pe bulevardul Tomis, din Constanța.
 
Asociat unic și administrator figurează Sorin Ionuț Barbu. În 2023, Seaview Media SRL a declarat trei angajați, pierderi peste 255.000 de lei și cifra de afaceri peste 62.000 de lei.

Numele lui Ionuț Barbu mai apare în Ideea Construct & Media SRL, Follow Me SRL, Takys SRL, Canin Escort Security SRL, Elite Center SRL, Seaview Advertising SRL, Buka Holding SRL și X-Brise SRL (2008), cu sediul în Galați.

La sfărșitul anului 2023, X-Brise SRL și-a schimbat sediul social de pe strada Agromecului nr. 16, Chirnogeni, județul Constanța, pe strada Portului nr. 20, Galați. Capitalul social în sumă de 100.000 de lei al X-Brise SRL este împărțit astfel: Meraki Development SRL deține 85% din capitalul social, iar Sorin – Ionuț Barbu deține 15%. Conform termene.ro, Meraki Development SRL este controlată de Maria Bucur.  Georgiana Corina Gaiță este administratorul Meraki Development SRL


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Firme din Constanța. Afaceristul Ionuț Barbu a intrat într-un nou business. Cu cine s-a asociat și ce activități va derula?


X – Brise SRL din Constanța își mută sediul social în Galați. Modificări și la nivelul conducerii
 
Seaview Media SRL, recurs la Curtea Supremă într-un proces de 200.000 de euro cu Primăria Constanța
 
Seaview Media SRL și Consiliul Local Constanța duc la Curtea de Apel procesul pentru două viitoare blocuri, cu parcare, pe bulevardul Tomis
 
Seaview Media SRL, deținută de afaceristul Ionuț Barbu, învinge în instanță Consiliul Local Constanța! Curtea de Apel explică de ce (MOTIVARE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii