Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția militarilor! Detalii de ultim moment despre pensii (VIDEO)

ro

28 Oct, 2024 16:43 241 Marime text
Proiectul de lege pentru actualizarea cuantumului pensiilor militare de stat va fi discutat și votat în procedură de urgență. Anunțul a fost făcut de Președintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu (PSD), luni, 28 octombrie 2024. 

Deputații ar putea să își exprime votul pe acest subiect în ședința de plen de marți, 29 octombrie, unde toți parlamentarii PSD intenționează să voteze 'pentru'.

Ce spune Suciu

„Nu ne-am opus niciodată acelui proiect vizavi de pensiile militarilor. Am primit și am înregistrat la Camera Deputaților punctul de vedere al Guvernului. Vom distribui proiectul în procedură de urgență, la comisiile de buget-finanțe și de apărare, până mâine dimineață termenul de depunere a amendamentelor, iar sper și chiar cred că cele două comisii mâine se vor reuni fie înainte de plen fie în paralel cu plenul astfel încât să avem mâine și la dezbateri dar și la sesiunea de vot final acel proiect de lege.

Parlamentarii PSD vor vota, sunt convins, în unanimitate, acest proiect de lege”, a declarat Suciu.




Citește și:


Primarul Chițac spune că a fost vătămat în drepturi prin micșorarea pensiei militare! Dosarul, ajuns la Curtea Supremă (MOTIVARE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii