Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gloria-Rita Mureșan, afaceri cu energie electrică, la Constanța!

ro

29 Jul, 2024 10:31 190 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: Pexels

Gloria-Rita Mureșan este fiica creatoarei de modă Rita Mureșan și a lui Ioan Lucian Mureșan și, potrivit informațiilor din presa centrală, tânăra antreprenoare are 25 de ani și lucrează în Thailanda, într-o echipă de marketing a unui lanț hotelier.
 
Tot presa centrală notează că Rita Mureșan și Ioan Lucian Mureșan au format un cuplu timp de 13 ani, separându-se în 2007.  Împreună au două fete, Rebecca și Gloria Mureșan.
 
Cine este Ioan Lucian Mureșan
 
Numele fostului șef AVAS și fost soț al creatoarei de modă Rita Mureșan a apărut în presa locală, după ce Ioan Lucian Mureșan a fost trimis în judecată în anul 2021 alături de Laurențiu Ionuț Niculescu, Lavinia Narcisa Niculescu și Aurelia Postole, de către DNA Constanța, într-un dosar de evaziune fiscală.
 
Gloria-Rita Mureșan este asociat unic în societatea Future New Energy SRL (2020), fostă NBC Trans SRL. Firma are sediul social într-un apartament aflat pe Aleea Argos, nr.6, Constanța.
 
Societatea a fost înființată de către asociat unic fondator Nistor Constantin, cu sediul social la domiciliul său, apartamentul aflat pe Aleea Argos, nr.6, Constanța, cu activitatea alte transporturi terestre de călători. Nistor Constantin, în vara anului trecut, a cesionat integral capitalul social către Mureșan Gloria-Rita (mof.3259/2023).
 
Noul asociat unic Mureșan Gloria-Rita, fiica Ritei și a lui Ioan Lucian Mureșan, decide schimbarea numelui societății din NBC Trans SRL în Future New Energy SRL și completează obiectul de activitate cu producție, transport, distribuție energie electrică. Mureșan Gloria-Rita menține același sediu social la adresa apartament aflat pe Aleea Argos, nr.6, Constanța.
 
Nistor Constantin, care a cesionat firma Future New Energy SRL (2020), fostă NBC Trans SRL, a înființat o nouă firmă NBC Travel SRL, cu sediul social la aceeași adresă de domiciliu.
Nistor Constantin declară activități în domeniul imobiliarelor, închirierea și subînchirierea   bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Despre Future New Energy SRL (2020) Constanța
 
 
Mureșan Gloria-Rita, în calitate de asociat unic și administrator al societății Future New Energy SRL (2020) Constanța a declarat în anul fiscal 2023 o cifră de afaceri de 173.775 lei și un profit de 28.979 lei și niciun angajat.         
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Știri România Bianca Drăgușanu, afaceri declarate în cădere liberă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii