Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța O localnică din Techirghiol are nevoie de ajutorul comunității în urma unei tragedii din familia sa

ro

25 Jul, 2024 12:00 1090 Marime text

Sursa foto: Facebook




 
  • O localnică din Techirghiol, județul Constanța, are nevoie de ajutorul comunității în urma unei tragedii ce a avut loc în familia sa.
 
Aceasta, conform celor spuse de ea, la finalul saptamânii trecute, a suferit o grea pierdere, fratele și vărul ei, au decedat în urma unui tragic accident rutier în Marea Britanie, alături de alți 2 prieteni.
 
 
„Cu durere în suflet și inima frântă aș dori să ma adresez pe această cale tuturor, în această situație devastatoare.
 
Sâmbătă noapte, fratele și verișorul meu de 20 de ani, au decedat în urma unui tragic accident rutier în UK, alături de alți 2 prieteni. Accidentul a avut un impact atât de mare încât nimeni nu a mai putut să fie salvat.Când am aflat aceste lucruri, nu ne puteam închipui ca poate exista o durere atât de mare.
 
Ieri dimineață am ajuns în UK să mă ocup de repatrierea băieților noștri dragi. În această alergătură, inima nici nu a avut timp să jelească pierderea minunaților mei.”, arată femeia într-o postare pe Facebook.
 
 
Ea face un apel la ajutor financiar pentru repatrierea celor dragi acasă, costurile fiind destul de mari.
 
„Nu pot să iau o pauză până nu reușim să îi aducem acasă, la locul unde familia și prietenii îi aștepta, din nefericire, într-un sicriu.
 
Înmormântarea va avea loc 01/08/2024 în orașul Techirghiol, locul unde au copilărit o mare parte. Capela și ora va fi confirmată în următoarele zile.
În acesta situație neașteptată, vă cerem din suflet ajutorul. Pentru repatrierea băieților din UK în România, este necesară o sumă destul de mare în euro de care noi nu dispunem.
 
 
O rudă a celor implicați a relatat pe rețeaua de socializare Facebook cum s-au petrecut tragicele evenimente.
 
„Sămbătă seara trecută in Londra, patru tineri au decedat în urma unui accident de mașină.
 
Alex Toma și Narcis Titianu doi tineri români veniseră de puțin timp în Anglia ca să lucreze temporar. Sâmbătă seara au plecat împreună cu un prieten bulgar la aeroport ca să aștepte un amic din copilărie care venea în vizită la ei. Amicul a sosit si toți patru au plecat spre casă bucuroși.
 
Însă bucuria revederii cu amicul lor a fost curmată înainte de a ajunge acasă. Mașina s-a izbit brusc de un pom și de acolo a sărit într-un canal iar cei 4 tineri au decedat pe loc. Se pare că nimeni nu a văzut accidentul care a avut loc in jurul orei 12:30 noaptea.
 
La mai mult de o oră, o patrulă de poliție care trecea prin zonă a văzut mașina și au coborăt să vadă ce se întămplă. Din păcate nu au putut face altceva decât să declare decesul celor patru tineri.
 
Acum familiile lor încearcă să îi repatrieze pentru a-i înmormânta în țară.
Vin din nou în fața dumneavoastră cu rugămintea de a ajuta aceste două familii să-și repatrieze copiii.
 
Bisericile adventiste din Târnova, Arad și Techirghiol, Constanța sfâșiate de durere ajută cele două familii în procesul de repatriere, însă este nevoie și de ajutorul nostru”, spune acesta.

Mai jos sunt conturile în care cei care sunt dispuși să ajute pot face transferul:
 
Cont în RON:
RO20 BREL 0005 5330 0379 0100
Viorica Titianu
Cont în Euro:
GB83 REVO 0099 7008 7905 65
SWIFT cod: REVOGB21
Nume: Rahela Stancu
Cont în GBP:
Sort code: 04-00-75
Account number: 55295487
Nume: Rahela Stancu
 
 
Citește și
Vila Petroșani din Techirghiol va fi extinsă. Botanique SRL a obținut acordul APM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii