Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vila Petroșani din Techirghiol va fi extinsă. Botanique SRL a obținut acordul APM Constanța

ro

22 Jul, 2024 17:00 231 Marime text
Botanique SRL - vila Techirghiol
  • Proiectul „Extindere corp C1 vila Petroșani, amenajare spații verzi și organizare de șantier” a fost depus la APM Constanța de Botanique SRL (fosta Infoagent LKS SRL).
  • Investiția va fi realizată pe strada Dr. Ion Tataran, nr. 2 din Techirghiol.
  • Andronache Petru-Lucian este asociat unic și administrator al firmei Botanique SRL.
 
Botanique SRL ( fosta Infoagent SRL)  intenționează să extindă vila Petroșani din orașul Techirghiol, strada Dr. Ion Tataran, nr. 2. În acest sens, firma a solicitat de la APM Consanța evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „Extindere corp C1 vila Petroșani, amenajare spații verzi și organizare de șantier”.
 
Ulterior, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța a anunţat decizia etapei de încadrare. Astfel, nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul: „Extindere corp C1 vila Petroșani, amenajare spații verzi și organizare de șantier”, amplasat în orașul  Techirghiol, strada Dr. Ion Tataran, nr. 2.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța de pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și pPropunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 24 iulie.
 
Amplasamentul analizat este localizat pe strada Dr. Ion Tătăran nr. 2 din orașul Techirghiol. Terenul identificat cu nr. cadastral 109856, pe suprafața căruia a fost edificată construcția C1, are o suprafață de 1.114 mp și este proprietatea Consiliului Local Techirghiol.
 
Conform Contractului de concesiune nr. 1363 din 23.02.2001 și a Actului Adițional nr. 275 din 11.01.2021, terenul identificat cu nr. cadastral 109856 este luat în concesiune de către societatea Botanique SRL.
 
Construcția C1, cu regim de înălțime D+P+1E, care se află în prezent pe amplasament, se află în proprietatea Botanique SRL (fostă Infoagent LKS SRL), conform Contractului de vânzare-cumpărare nr. 370 din 13.02.2023 (anexa 4).
 
  
Despre Botanique SRL
 
 
Înființată în anul 2011, firma are sediul social pe bulevardul 9 Mai, Nr. 64, Et. Demisol, Techirghiol și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Andronache Petru-Lucian este asociat unic și administrator.
 
 Potrivit termene.ro, Andronache Petru-Lucian mai este asociat și administrator în Almas House Construct SRL.

În anul 2023, Botanique SRL cu 7 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.704.228 lei și un profit de 918.004 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Celine Property Development SRL nu poate construi pe strada Krakovia din Constanța. Explicația Municipalității
 
Undă verde de la APM Constanța: Imobil de cinci etaje, ridicat de Serghei Antonevici, în zona Butoaie, din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii