Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În sezonul estival IPJ Constanța cumpără servicii hoteliere pentru polițiștii detașați în Constanța (DOCUMENT)

ro

26 Jul, 2024 10:31 240 Marime text


IPJ Constanta intenționează să achiziționeze servicii hoteliere sau de închiriere pentru polițiștii detașați pe perioada sezonului estival 2024, în Constanța/Mamaia conform caietului de sarcini anexate.

 
Potrivit licitatiapublica.ro, data limită până la care pot fi depuse ofertele este 26.07.2024, ora 12:34, iar valoarea contractului se ridică la 114.285,71 RON.
 

Potrivit autorității contractante, serviciile se vor executa la sediul prestatorului, după semnarea contractului de prestări servicii. Serviciile vor fi însoțite de: factură fiscală, proces verbal de cazare cu număr de polițiști. Plata se va realiza prin ordin de plată, în contul de trezorerie al furnizorului, în 30 de zile de la primirea facturii și recepția serviciilor.

Serviciile se vor executa conform caietului de sarcini.

Condițiile prevăd ca oferta, semnată și ștampilată, va fi transmisă autorității contractante pe adresa de email: achizitii@ct.politiaromana.ro, având caracter ferm și obligatoriu din punct de vedere al conținutului pe toată perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 60 de zile. Prețul va fi exprimat în lei fără TVA. Se va menționa dacă societatea este neplătitoare/plătitoare de TVA.


Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut pe pachet produse, servicii, lucrări, raportat la cerințele specificate în anunț.
Autoritatea contractantă a specificat că achiziția se va finaliza prin intermediul SICAP, ofertanților revenindu-le obligația publicării serviciilor în catalogul electronic ca pachet, specificându-se numărul prezentului anunț.

Societatiile comerciale participante au următoarele obligații, sub sancțiunea descalificării ofertelor înaintate: să nu fie implicate în scandaluri publice, personalul din conducere, administrație și lucrătorii să dea dovadă de probitate morală, să nu planeze asupra acestora suspiciuni de comitere a infracțiunilor, să nu fie cercetați în dosare penale. De asemenea să nu se afle în niciuna din situațiile prevăzute de art. 164, 165, 167 din Legea nr. 98/ 2016, privind Achizițiile publice.

în fiecare anunț, societatea contractantă va specifica în mod clar și concis statutul confidențialității datelor cu caracter personal comunicate, respectiv dacă sunt de accord/nu sunt de accord cu diseminarea datelor proprii cu caracter personal către terți sau alți ofertanți. Achizitorul are deplina decizie în selectarea ofertantului câștigător, fără a fi obligat să prezinte justificări celorlalți ofertanți la acțiunea de achiziții de mai sus. Autoritatea contractantă nu are obligația de a face comunicări scrise. Prezentei achiziții nu i se aplică prevederile referitoare la soluționarea contestațiilor de către CNSC, achiziția directă nefiind o procedură de atribuire, a unui contract de achiziție publică.
 
Citește și
IPJ Constanța cumpără lucrări de reparații și de întreținere a autovehiculelor și a echipamentelor conexe (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii