Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Tulcea „Tinere voci ale Ucrainei – Forumul Participării Copilului“, eveniment pentru un dialog deschis cu tinerii refugiați ucraineni

ro

14 Jun, 2024 14:52 533 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea





Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, la seminarul „Tinere voci ale Ucrainei – Forumul Participării Copilului“, eveniment care propune demararea unui dialog deschis cu tinerii refugiați care au ajuns în România, respectiv consultarea copiilor refugiați din Ucraina cu privire la principalele nevoi și situații dificile cu care se confruntă, potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Tulcea.
 
În acest context, se încearcă identificarea posibilelor soluții de integrare corectă a tinerilor ucraineni, facilitându-se, astfel, cadrul necesar pentru exersarea dreptului la opinie și participare.
 

„Am o relație de colaborare și prietenie cu câteva ansambluri care coordonează copii. Aș dori să vă spun că iubesc copiii, lucrez cu copii de la 4 la 18 ani, pe care îi învăț dansuri (sunt profesor la Palatul Copiilor ) și cred că ar fi oportun să facem o grupă doar cu tinerii frumoși, cu sufletele curate, veniți aici din Ucraina. Vă reamintesc că în anul 2022 noi v-am primit cu mare drag, cu brațele și ușile deschise“, a transmis, în deschiderea forumului, Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea.
 

 
Citește și
 
 „Gala Premiilor de Excelență”, eveniment organizat pentru a premia performanțele elevilor de la Colegiul Național „Spiru Haret“ Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii