Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma ciclonului Boris, calea ferată care leagă Galați de Bârlad s-a surpat (GALERIE FOTO)

ro

17 Sep, 2024 11:06 230 Marime text
Sursă foto: Facebook/Tudose Dumitru
 
  • În urma recentelor inundații catastrofale produse de trecerea ciclonului Boris, linia de cale ferată ce leagă municipiul Galați de Bârlad este surpată.
     
În urma recentelor inundații catastrofale produse de trecerea ciclonului Boris, linia de cale ferată ce leagă municipiul Galați de Bârlad este surpată.

„Recent am primit câteva poze cu amploarea dezastrului produs de aceste inundații căii ferate. De la sursa mea, ce a dorit să rămână anonimă, pagubele sunt atât de mari, încât e aproape peste putință gestionarului privat de infrastructura de a reface această linie. Deși la ultimele inundații și alunecări de teren, din urmă cu câțiva ani, compania a reușit să repare linia în timp record, de data asta porțiunea afectată reprezintă peste 60% din totalul de 109 km ai secției, iar distrugerea e totală, existând unele porțiuni unde linia a dispărut complet de pe fața pământului”, transmite Tudose Dumitru, într-o postare pe Facebook.



Sursă foto: Facebook/Tudose Dumitru



Citește și:
Aproape 1.000 de pompieri din 27 de unități subordonate IGSU au fost dislocați în sprijinul salvatorilor de la ISU Galați

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii