Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inaida Max SRL și-a radiat punctul de lucru din Constanța

ro

25 Sep, 2024 14:12 269 Marime text
foto: Pexels
 Societatea Inaida Max  SRL din Constanța, prin asociatul său unic, Vermeșan Maria-Cristina, a adoptat Hotărârea Nr. 1 din data de 7 august 2024, cu privire la actualizarea și modificarea unor aspecte esențiale ale activității și funcționării societății. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial, partea a IV-a, nr. 4194 din 23 septembrie 2024
 
Una dintre măsuri se referă la actualizarea datelor de identificare ale asociatului uni, având şi funcţia de administrator.

Deasemenea, s-a decis schimbarea sediului social al societăţii la adresa: Cluj-Napoca, str. Mehedinţi nr. 80, dar și radierea punctului de lucru situat la adresa din Constanţa, strada Ştefan cel Mare nr. 23, jud. Constanţa.

O altă schimbare vizează modificarea obiectului de activitate al societăţii, astfel: Obiectul principal de activitate al societăţii, codificat conform codului CAEN, face parte din domeniul «Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă» (781)şi constă în: 7810 - Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă Obiectul secundar: 8211 - Activităţi combinate de secretariat. 
  
Potrivit documentului, durata mandatului administratorului se modifică pentru o perioadă de 30 ani.

Se vor înlătura următoarele prevederi din statut "Asociatul unic al acestei societăţi nu poate avea această calitate într-o altă societate cu răspundere limitată, se mai arată în datele oficiale.

Ca efect al celor de mai sus, se modifică în mod corespunzător statutul societăţii.

 

Despre Inaida Max SRL

Firma Inaida Max SRL din Constanța, a fost înființată la data de 10.09.2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4777 - Comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate.
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 25 septembrie 2024, firma nu are date financiare disponibile pentru anul 2023. 
 
Asociat unic și administrator este Vermeșan Maria-Cristina din Cluj. Vermeșan Maria-Cristina este asociat și în cadrul Best Marine SRL. 



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Firme ConstanțaModificări importante în cadrul Creative Eye SRL. Iată ce a decis asociatul unic
 
 

  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii