Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indemnizaţiile membrilor Consiliului de Administraţie, aprobate în Adunarea Generală Ordinară a Asociaților societății Comcereal SA Tulcea

ro

16 Jun, 2024 18:04 560 Marime text
Foto: PexelsAdunarea generală ordinară a acţionarilor COMCEREAL - S.A., întrunită legal în ziua de 17.04.2024, ora 13.00, la adresa din Constanţa, Str. Industrială nr. 1,  a decis printre altele ce indemnizații vor primii membri Consiliului de Administrație.

Potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial se aprobă situaţiile financiare individuale ale anului 2023, pe baza Raportului Consiliului de Administraţie şi a Raportului Auditorului-Financiar, Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pentru anul 2024,reportarea pierderii înregistrate de societate la data de 31.12.2023 şi acoperirea acesteia din profiturile viitoare conform prevederilor legale în vigoare precum și descărcarea de gestiune a administratorilor societăţii pentru exerciţiul financiar al anului 2023.

S-a aprobat și numirea auditorului COMBINED IDEAS - S.R.L. pentru o perioadă de 1 an pentru auditarea situaţiilor financiare individuale aferente anului financiar 2024 şi mandatarea Consiliului de Administraţie pentru negocierea clauzelor financiare şi juridice ale contractului de servicii de audit financiar şi încheierea acestuia, cu respectarea tuturor prevederilor legale aplicabile acestei activităţi.

De asemenea s-a decis menţinerea nivelului actual al indemnizaţiilor lunare cuvenite membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii începând cu data prezentei A.G.O.A. de aprobare a situaţiilor financiare, pentru anul financiar în curs şi pentru primele luni ale anului următor, până la A.G.O.A. de aprobare a situaţiilor financiare aferente exerciţiului financiar 2024, respectiv:
-Preşedinte Consiliu de administraţie - 5.126 lei
-Administratori - 4.273 lei.

AGOA a aprobat limita anuală a asigurării de răspundere profesională pentru membrii Consiliului de Administraţie al societăţii în sumă de minimum 10.000 euro cu suportarea cheltuielilor de asigurare de către societate și a decis ca data de 10.05.2024 ca data de înregistrare şi data de 09.05.2024 "ex date", în conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru stabilirea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adoptate.

Despre Comcereal SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 16 iunie 2024 firma Comcereal SA a fost înființată în anul 1996, adresa sediului social este în municipiul Tulcea, iar obiectul de activitate este „Depozitări“.
 
Pachetul de acțiuni al Comcereal SA este deținut de Argus SA (95.3577%), Acționari PPM (4,53%) și Acționari Persoane Juridice (0,12%). Calitatea de administratori o au Dorel Radu, Bogdan Stan și George - Gabriel Vișan.
 
În 2023, Comcereal SA a avut o cifră de afaceri de 12.630.388 lei, o pierdere de 4.072.328 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 33.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.


Citește și: 

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii