Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Situația traficului la orele dimineții. Cum se circulă pe A2?

ro

22 Jul, 2024 08:22 196 Marime text








Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este oprit pe DN 1 Oradea-Huedin, în zona localității Cornițel,județul Bihor, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, a impactat un stâlp de electricitate și apoi a revenit pe suprafața de rulare, unde a blocat ambele sensuri de mers. În urma impactului, un fir de înaltă tensiune a căzut pe carosabil, iar cele două persoane din autoturism au suferit leziuni,pasagerul fiind încarcerat. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 07:00.
 
De asemenea, circulația se desfășoară alternativ, pe un sens, pe DN 1A București-Ploiești, în zonalocalității Buftea, județul Ilfov, în urma accidentului produs între un autoturism și un microbuz,în urma căruia două persoane din microbuz au suferit răni ușoare și suntevaluate medical. Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A1 București-Pitești,A3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN1 Pitești-Râmnicu Vâlcea, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, cu excepția autostrăzii A1, unde traficul este aglomerat la intrarea în Capitală, fiind semnalată coloană de autovehicule în mișcare începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.
 
 

Citește și
 Porniți la drum? Vedeți cum se circulă în această dimineață pe Autostrada A2 București-Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii