Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni pe șoselele județului Constanța, constatate de polițiști. „A curs” cu dosare penale

ro

20 Jun, 2024 19:43 606 Marime text






La data de 19 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 38, în comuna Topraisar, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
 
În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe șoseaua Constanței s-a produs un accident rutier.
 
 
Din cercetările efectuate a rezultat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, de 30 de ani, și respectiv, un bărbat, de 42 de ani.
 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului.
 
De asemenea, în urma testării conducătorului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge”, transmit polițiștii constănțeni.

 
Totodată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Secția 1 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Eternității din comuna Rasova, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
 
 
Citește și
 
Restricții de circulație din cauza temperaturilor ridicate în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii