Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenții ale polițiștilor la finalul minivacanței de Rusalii, în stația de taxare de pe Autostrada A2 București-Cernavodă

ro

25 Jun, 2024 11:18 314 Marime text




 
  • La data de 24 iunie, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au acționat pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, în stația de taxare de pe Autostrada A2 București-Cernavodă.
 
La acțiune au participat specialiști antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și câini specializați din cadrul Serviciului de Poliție Canină al D.G.P.M.B.
 
În cadrul acțiunii,  a fost constatată o infracțiune de deținere de droguri și au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.000 de lei, dintre care 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, potrivit unui comunicat al Poliției Române.
 
Totodată, pentru abaterile grave constatate, polițiștii au reținut 8 permise (unul pentru alcool și 7 pentru circulația pe banda de urgență) și un certificat de înmatriculare.
 
Activitatea a beneficiat de sprijinul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație.
 
În perioada următoare, acțiunile polițiștilor vor continua cu scopul de a menține un climat optim de ordine și siguranță publică.

Citește și
Știri Constanța azi Andrei și Marius, eroii zilei în Mamaia pentru salvarea unei fetițe de șase ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii