Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții pentru Faleza și Ansamblul Memorial „Ivan Patzaichin“ Tulcea

ro

01 Oct, 2024 16:14 153 Marime text

foto: Facebook/ CJ Tulcea Consiliul Județean Tulcea și-a propus să investească masiv în infrastructură, unul dintre cele mai importante și mai vizibile proiecte derulate pentru județul Tulcea fiind cel privind modernizarea portului Tulcea.

Finanțat cu fonduri europene, proiectul derulat de Consiliul Județean a avut o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro și a presupus modernizarea cheului pe o lungime de 1,5 kilometri, modernizarea drumului de acces, dar și crearea unei infrastructuri portuare noi (în suprafață de peste 36.000 de metri pătrați), transmit reprezentanții CJ Constanța. 

De asemenea, în zona centrală a falezei a fost construită o impresionantă fântână arteziană care a devenit, rapid, centru de interes pentru tulceni, dar și pentru turiștii veniți în vizită în județ.

Tot pe faleza municipiului puteți admira și Ansamblul Memorial „Ivan Patzaichin“, un monument construit și cu implicarea Consiliului Județean Tulcea. Acest ansamblu își propune să aducă în prim plan personalitatea marelui  campion olimpic născut în județul Tulcea.



Citește și:

TulceaCentrul digital din Mila 23, inaugurat și deschis pentru comunitate în octombrie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii