Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Agenții de poliție debutanți, instruiți de specialiști americani în domeniul traficului de persoane

ro

26 Jun, 2024 21:25 533 Marime text


Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • Polițiștii recent încadrați din sursă externă și reîncadrați în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au participat, astăzi, la o pregătire intensă în domeniul combaterii traficului de persoane.
 
Organizată de Serviciul de Pregătire Profesională, activitatea s-a desfășurat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, agenții de poliție debutanți au fost instruiți de specialiști ai Diplomatic Security Service, care își desfășoară activitatea în cadrul Ambasadei S.U.A. la București și care le-au împărtășit experiențe și informații profesionale, în domeniul combaterii traficului de persoane.
 
La activitatea de pregătire au participat și specialiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, care i-au învățat pe tinerii polițiști cum să recunoască victimele traficului de persoane și cum să acționeze în astfel de cazuri, potrivit IPJ Constanța.
 
 
 
 
Citește și
 Controale ale polițiștilor în Constanța și Mamaia pentru siguranța traficului. S-au aplicat amenzi de peste 18.000 de lei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii