Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Mai mulți bărbați, cercetați pentru participarea la întreceri ilegale pe drumurile publice

ro

12 Oct, 2024 13:11 187 Marime text
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
  • Aceștia ar fi ocupat ambele sensuri de mers ale carosabilului, participând la întrecere, la volanul autoturismelor pe care le conduceau.
     
La data de 11 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Seviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii agresive și al organizării de întreceri ilegale de vehicule.

Astfel, polițiștii au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 de ani și 29 de ani, care la data de 11 octombrie 2024, în intervalul orar 21.00 - 23.00, ar fi participat la întreceri ilegale de mașini pe șoseaua Industrială. 

Aceștia ar fi ocupat ambele sensuri de mers ale carosabilului, participând la întrecere, la volanul autoturismelor pe care le conduceau.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participarea, în calitate de conducător de vehicul, la întreceri neautorizate pe drumurile publice, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Prins în timpul unui jaf: Un hoț a întrat peste o bătrână de 81 de ani din Limanu, Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii