Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie, despre mersul la sala de sport - „Acolo sunt energii negative. Noi avem sportul nostru religios, metania“ (VIDEO)

ro

07 Oct, 2024 11:12 646 Marime text
ÎPS TeodosieÎn cadrul emisiunii săptămânale de la Radio Dobrogea, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a vorbit despre cei care merg la sala de sport să facă exerciții. Înaltul prelat a precizat că astfel de locuri sunt pline de „energii negative”. De asemenea, acesta a venit și cu o „alternativa ortodoxă” la acest obicei.

Astfel, ÎPS a menționat că oamenii de rând nu ar mai trebui să meagră la sălile de sport, întrucât mătăniile sunt cele mai eficiente exerciții fizice, mobilizând toți mușchii corpului.

„De aceea nu este bine, că sunt energii negative. Peste tot sunt demoni, în jurul nostru. Zicem energii negative. Sigur, este bine să meargă sportivii la sala de sport, că şi-au ales această cale şi e binecuvântată. Dar noi avem sportul nostru religios, metania. Nu există exerciţiu fizic mai binefăcător şi mai complet pentru ca să pună în mişcare toţi muşchii trupului precum metania, dacă e făcută corect”, a spus ÎPS Teodosie în emisiunea de la Radio Dobrogea. 




Citește și: 

ÎPS Teodosie, sfaturi pentru cei care vor să se ferească de „deochi“ - „De deochi ne ferim rugându-ne necontenit“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii