Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie va citi rugăciuni pentru încetarea secetei la mănăstirea „Sfântul Gheorghe” din localitatea Topalu

ro

20 Aug, 2024 16:24 195 Marime text
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul TomisuluiProgramul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în zilele de 21 și 22 august 2024. 

Miercuri, 21 august, Biserica Ortodoxă Română îi cinstește pe Sfinții Mucenici Donat diaconul, Romul preotul, Silvan diaconul și Venust. Cu acest prilej, de la ora 7.00, ierarhul nostru va oficia Sfânta Liturghie și va citi rugăciunile pentru încetarea secetei la mănăstirea „Sfântul Gheorghe” din localitatea Topalu.

Așezământul monahal își cinstește hramul de vară, Sfinții Mucenici Donat diaconul, Romul preotul, Silvan diaconul și Venust.

Joi, 22 august, 
- de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 10.30, va citi rugăciunile de ploaie la ieșirea din localitatea Lumina, spre Năvodari;
- de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
- de la ora 21.30, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Citește și: 

ÎPS Teodosie, despre bolile psihice ale copiilor - „Au legătură strânsă cu păcatele părinților” (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii