Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Delta Tulcea Se prelungește înscrierea la concursul „Conducători Autospeciale”

ro

02 Sep, 2024 11:51 165 Marime text
Pompieri/ Sursa foto: Facebook/ IGSU






 
  • În cursul lunii august, au fost scoase la concurs pentru ocuparea a 13 posturi de soldați gradați profesioniști și 6 posturi de conducători autospeciale, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea.

Termenul limită pentru înscrierea candidaților pentru posturile de conducători autospeciale a fost prelungit de la data de 2 septembrie până pe data de 9 septembrie 2024 potrivit unui acomunicat al ISU Delta Tulcea.


Ce condiții trebuie îndeplinite

Persoanele interesate pentru participarea la concurs trebuie aibă vârsta de până în 35 de ani la data de 31.12.2024, să dețină permis de conducere categoriile B și C, să fie apt din punct de vedere medical pentru participarea la concurs și să dețină diplomă de bacalaureat.

De asemenea, până pe data de 20 septembrie 2024 se pot face înscrieri pentru posturile de Soldat Gradat Profesionist. Persoanele interesate pentru a ocupa cele 13 locuri trebuie aibă finalizat învățământul general obligatoriu, nu este necesară diplomă de bacalaureat și trebuie să aibă vârsta de maxim 25 de ani.
 

„Înscrierile pentru ambele concursuri se face exclusiv online prin transmiterea documentelor la adresele de mail specificate în anunțurile de participare.
Rugăm candidații să acorde o atenție deosebită în întocmirea dosarelor de participare și să citească cu atenție anunțurile de concurs unde sunt specificate detaliat toate cerințele pentru participare la concursurile organizate.”, transmite sursa citată.


Cei interesați pot găsi linkurile aferente concursurilor pe site-ul ISU „DELTA” Tulcea la adresa www.isudelta.ro/cariera ori pe rețele de socializare ale ISU Tulcea de pe platformele facebook și instagram.
 
 
Citește și
Locuințe din județul Tulcea, amenințate de inundații. Pompierii amplasează diguri
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii