Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU „Dobrogea” a bătut palma cu OMV Petrom pentru un contract de furnizare a carburanților! Vezi valoarea contractului

ro

10 Jul, 2024 17:00 570 Marime text
Foto cu rol ilustrativ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea" al județului Constanța a organizat o licitație pentru furnizarea de carburanți, pentru mijloacele de mobilitate navală, pentru o perioadă de 12 luni.

Obiectul contractului îl reprezintă de furnizarea de carburanți, pentru mijloacele de mobilitate navală, mai exact motorină și benzină în regim de scutire de la plata accizelor, pentru asigurarea funcționării parcului naval al structurilor din subordinea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Conform e-licitatie.ro, contractul a fost transmis in SEAP pe data de 09 iulie 2024.
De asemenea, valoarea totală a contractului este de 570.285 lei fără TVA, iar societatea câștigătoare este OMV PETROM S.A.
 
Despre OMV PETROM S.A.

Societatea a fost înființată în anul 1992, cu sediul social în București, strada Coralilor și are ca principal obiect de activitate extracția petrolului brut.

Principalul acționar este OMV AKTIENGESELLSHAFT, cu sediul social în Austria, deținând 51.15% din firmă, urmat de Ministerul Energiei din România, cu o cotă de 20.69%, lista acționari PPM (3.39%) și persoane juridice (25.76%).
Potrivit termene.ro, în anul fiscal 2023, societatea comercială a raportat o cifră de afaceri în valoare de 33.828.196.866 lei, profit 3.944.059.894 lei, cu un număr mediu de 7.228 angajați.

OMV PETROM S.A. figurează cu 4.008 de contracte câștigate – achiziții directe, pentru societăți contractante precum Spitalul De Psihiatrie Poroschia, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Pomicola Băneasa și Inspectoratul de Politie Județean Galați, dar și 284 de achiziții publice, pentru societăți contractante precum Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea" al județului Constanța, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București și Unitatea Militară 0929 București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Panouri fotovoltaice pe cinci amplasamente din Portul Constanța
CN APM SA caută o firmă care va elabora studiul de fezabilitate și cererea de finanțare (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii