Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 14 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii, la datorie pentru ajutorarea populației afectate de inundații (GALERIE FOTO)

ro

14 Sep, 2024 21:09 157 Marime text
Sursa foto: Jandarmeria GalațiÎn urma căderilor masive de precipitații din ultimele ore, Jandarmeria Română a mobilizat resurse semnificative pentru a sprijini comunitățile afectate de inundații.

„Echipajele noastre sunt prezente în teren, acționând neîncetat pentru a asigura evacuarea în siguranță a persoanelor surprinse de viituri și pentru a oferi asistență celor care au nevoie de ajutor imediat.

Până în acest moment, jandarmii au intervenit în numeroase localități, contribuind la evacuarea și la transportul persoanelor către zone sigure. De asemenea, am colaborat strâns cu autoritățile locale și alte structuri de intervenție pentru a coordona eficient acțiunile de salvare și pentru a minimiza impactul inundațiilor asupra comunităților“ - au precizat reprezentanții Jandarmeriei Române.


Pentru a asigura protecția bunurilor din gospodăriile afectate, Jandarmeria Română va desfășura patrule pe timpul nopții în zonele inundate. Efectivele noastre vor fi prezente pentru a preveni orice acte de vandalism sau furt și pentru a oferi un sentiment de siguranță locuitorilor.

„Cea mai importantă prioritate rămâne, însă, siguranța oamenilor. Facem apel la toți cetățenii să respecte indicațiile autorităților și să rămână în zonele sigure până la stabilizarea situației. Jandarmeria Română va continua să fie alături de oameni și să ofere sprijinul necesar în aceste momente dificile“ - au precizat reprezentanții Jandarmeriei Române.

Citește și: 

Militarii din cadrul Brigăzii 10 Geniu din Brăila intervin în sprijinul locuitorilor din județul Galați, afectați de inundații (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii