Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Constanța au depistat patru tineri cu substanțe interzise într-o parcare din zona Plaja Modern

ro

19 Oct, 2024 15:40 139 Marime text

Sursa foto: Facebook/Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ConstanţaÎn cursul dimineții de azi, în jurul orei 02:15, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină pe aleea care duce spre plaja Modern, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, în parcarea de lângă plajă, patru tineri aflați într-un autovehicul.

Ora târzie și faptul că cei patru păreau minori i-au determinat pe jandarmi să-i legitimeze și apoi să-i controleze corporal. S-a constatat cu această ocazie că cei patru tineri au vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

În urma controlului corporal, asupra unuia dintre minori, cu vârsta de 17 ani, jandarmii au găsit două pliculețe din plastic, unul conținând o substanță cristalină de culoare albă și celălalt o substanță vegetală de culoare verde-oliv, a mai precizat sursa citată. 

Cei patru au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde au fost întocmite acte de constatare a unei posibile infracțiuni de deținere de substanțe interzise, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Substanțele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.



Citește și:

IJJ Constanța oferă peste 200.000 de lei pentru un microbuz de 16 locuri (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii