Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii români, felicitați de ministrul Afacerilor Interne francez (FOTO)

ro

13 Sep, 2024 14:12 141 Marime text

Jandarmi, Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română


Luptătorii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române au fost felicitați de ministrul Afacerilor Interne francez Gérald Darmanin pentru misiunea de la Jocurile Olimpice și Paralimpice 2024. Doi jandarmi, apreciați de prefectul de poliție pentru Bouche-du-Rhône, Pierre-Edouard Colliex, pentru sprijinul acordat polițiștilor francezi în capturarea unor traficanți de droguri în zona Marseille

Misiunea internațională de la Jocurile Olimpice și Paralimpice 2024 s-a încheiat cu succes pentru cei nouă jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române. 

Ministrul Afacerilor Interne francez, Gérald Darmanin, a transmis felicitări reprezentantului luptătorilor BSIJ care au acționat în capitala Franței, alături de celelalte forțe de ordine, pe parcursul desfășurării Jocurilor Olimpice 2024, se arată într-o postare de pe pagina de socializare a Jandarmeriei Române.


Jandarmii români au cooperat cu Poliția de Frontieră franceză în zona Gării de Nord din Paris, un punct de tranzit important care asigură legătura între capitală, nordul Franței și țările vecine, pentru ca această arie să fie una sigură pentru cetățeni, sportivi și turiști.

Echipa Brigăzii Speciale care și-a desfășurat activitatea în zona orașului Marsilia (Marseille) a fost, de asemenea, felicitată de prefectul de poliție pentru Bouche-du-Rhône, Pierre-Edouard Colliex, pentru sprijinul acordat polițiștilor francezi în capturarea unor traficanți de droguri și a unor cantități de cocaină și cannabis.


Un mare ajutor a venit și din partea a doi Labradori, Huston (11 ani) și Famo (2 ani și jumătate). Alături de conductorii lor, aceștia au efectuat activități de control tehnic antiterorist. Specializați în detectarea substanțelor explozive, cei doi parteneri necuvântători au demonstrat peste granițe că sunt temeinic pregătiți pentru astfel de activități, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Jandarmeria RomânăIntervenție de aproximativ cinci ore a jandarmilor, salvamontiștilor și pompierilor din județul Argeș pentru coborârea unei femei de pe traseul Valea lui Stan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii