Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jean de la Craiova și Adrian Copilul Minune au primit un porc pentru cântarea la o nuntă

ro

16 Aug, 2024 14:12 199 Marime text
Jean de la Craiova și Adrian Minune. Sursa foto: facebook
 
  • Jean de la Craiova a mărturisit că el și Adrian Minune au primit un porc pentru că au cântat la o nuntă unde gazda nu avea destui bani.

„Cel mai ciudat dar? Porcul, cu Adrian. Dar știi ce mă enerva cel mai tare? Că el spune că eu m-am băgat după el. Terminăm cântarea și iese socrul cu ginerele. Mai trebuia să ne dea vreo 2.000 de lei. Și întrebam: ‘Ce facem, bre, că am cântat toată noaptea?’ Din vorbă în vorbă, auzim un ‘guiț, guiț, guiț.’ Îi fac semn lu’ Piticu: ‘Uite porcul, lasă că ne omoară ăștia.’, potrivit știripesurse.ro.

Zic: ‘Uite cum facem, dă-ne porcul, bre.’ Bine, fraților, ne dau porcul. La mintea cocoșului, cât de mare poate fi cușca porcului? Cine intră acolo să-l scoată, că nu ieșea? Eu? Adrian a intrat. Era plin de rahat pe genunchi. Cică m-am băgat eu după el. Nu e adevărat, el s-a băgat că eu nu aveam loc. Luam porcul de picioare și îl băgam în portbagaj, la el, într-o Dacie roșie. Plângeau copiii ăia de afară: ‘Porcul, porcul.’ Am plecat cu mașina. Eu stăteam la bloc, el la curte. Zic: ‘Bă, Adriane, ia tu porcul și dă-mi mie ceva.’ El avea bani la el tot timpul, că avea cecuri de 5.000. Ia porcul, îmi dă mie 1.000 de lei. Eu m-am bucurat.
 
După două săptămâni, aflu că purceaua a fătat. Era gravidă. A făcut 12 purcei! Eu am făcut socoteala și l-am înjurat. Nu mai puteam, fierbeam. Cum să nască? Eu prost, că nu m-am uitat să văd dacă purceaua avea tatele pline. În total, erau 12.000 de lei acolo. M-am ofticat de nu mai pot, că să-i fac eu acum”, încheie Jean de la Craiova.
 
 
 
 
 Citește și
 SurseCine este Babașa, manelistul huiduit la show-ul Coldplay de pe Arena Națională
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii