Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Anunț al Primăriei Valu lui Traian. Măsuri preventive și echipe de intervenție, pregătite pentru codul portocaliu de vreme rea (FOTO)

ro

29 Sep, 2024 15:43 215 Marime text
Sursă foto: Facebook/Primăria Valu lui Traian
 
  • Orice cetățean care consideră că are nevoie de nisip (maxim 10 saci) pentru a se proteja de eventualele inundații, poate merge, cu sacii proprii, să ia din depozitul de la piață, total gratuit.
 

„În contextul codului portocaliu anunțat pentru această noapte, ținem să vă asigurăm că echipele de intervenție sunt pregătite, fiind asigurată inclusiv permanența la sediul primăriei (tel 0241231006)”, transmite Primăria Valu lui Traian, județul Constanța, într-un anunț pe Facebook.


De asemenea, și la această oră se lucrează la hotarul cu Murfatlar pentru decolmatarea și lărgirea canalului colector. Am aprovizionat cu saci de nisip gospodăriile aflate în zonele unde s-au înregistrat probleme în trecut și am creat un depozit de nisip în parcarea Pieței Agroalimentare de pe drumul național.

Orice cetățean care consideră că are nevoie de nisip (maxim 10 saci) pentru a se proteja de eventualele inundații, poate merge, cu sacii proprii, să ia din depozitul de la piață, total gratuit.

„Vă asigurăm că suntem pregătiți, în slujba cetățeanului!”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
Avertizări de vreme rea în România! Autoritățile, în alertă! Mai multe persoane din zone vulnerabile, evacuate

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii