Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța COSR va atribui un acord cadru pentru servicii de pază la Clubul de Tineret al Mării Negre, din Eforie Sud (DOCUMENT)

ro

06 Sep, 2024 17:00 115 Marime text
Sursa foto: Facebook (Comitetul Olimpic și Sportiv Român)
  • Data limită pentru depunerea ofertei este 18 septembrie 2024.
 
Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), ca autoritate contractantă, urmează să atribuie un acord cadru (24 de luni) pentru prestări servicii de pază la o locație aparținând COSR, Clubul de Tineret al Mării Negre din Eforie Sud, județul Constanța.
 
În acest sens, pe licitatiapublica.ro a fost postat un anunț selecție de ofertă. Data limită pentru depunerea ofertei este 18 septembrie 2024, ora 10.00. Ofertele depuse după data limită sunt oferte întârziate și se resping. Tipul contractului este servicii, iar oferta de preț se transmite în lei. 
 
Oferta se deschide pe 18 septembrie 2024, ora 11.00, la sediul autorității contractante, din București. Perioada de valabilitate a ofertei e de 60 de zile.
 
„Invităm operatorii economici care corespund cerințelor solicitate prin Documentația de atribuire atașată la prezenta Invitație de participare, interesaţi de depunerea unei oferte, să participe cu ofertă prin depunerea acesteia la registratura COSR conform precizărilor din prezenta invitație și din Documentația atașată. Sunt oferte admisibile ofertele care îndeplinesc cerințele de calificare și respectă cerințele tehnice din Documentația de atribuire (caiet de sarcini), se încadrează în posibilitățile de plată ale autorității contractante“, se arată pe licitatiapublica.ro.
 
Garanția de participare e de 2.900 lei. Criteriul atribuire e prețul cel mai scăzut. Pentru toate ofertele admisibile, prețul total aferent cantității maxime va fi element de departajare.

Rezultatul procedurii urmează a fi comunicat în scris, în termen de maximum trei zile lucrătoare de la finalizarea evaluării documentelor depuse. În ce privește prezumția de legalitate si autenticitate a documentelor prezentate, ofertantul își asumă răspunderea exclusivă pentru legalitatea și autenticitatea tuturor documentelor prezentate în original și / sau copie în vederea participării la procedura.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Constanța
La împlinirea a 70 de ani, Ilie Floroiu a primit Ordinul Excelența Olimpică din partea COSR (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii