Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Primăria Ghindărești deleagă activitățile de colectare separată și transport separat al deșeurilor (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2024 15:57 227 Marime text
 
 
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 august 2024.
 
Comuna Ghindărești (Primăria Ghindărești), ca autoritate contractantă, a lansat un anunt de participare simplificat, pentru „Delegarea gestiunii, prin achiziție publică de servicii, al activităților de colectare separată și transport separat al deșeurilor municipale din UAT Ghindărești, județ Constanța“.
 
Valoarea totală estimată e de 111.440 lei.
 
Criteriul de atribuire e prețul cel mai scăzut.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 august 2024, ora 15.00, când se deschid ofertele, în SEAP.
 
Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect prestarea de către operatorul economic delegat a următoarelor activități componente ale serviciului public de salubrizare a localităților:
 
• Colectarea separată și transportul separat al deșeurilor de hârtie/ carton, metal/ plastic și sticlă din deșeurile municipale;
 
• Colectarea separată și transportul separat al deșeurilor reziduale, inclusiv a reziduurilor menajere și similare. Perioada pentru care urmează a se atribui contractul de delegare este de 12 luni.
 
Termenul limită de primire a solicitărilor de clarificări: 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Termenul în care autoritatea contractanta vă răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări: în a 3 -a zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
 
Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Primar - Vasile Simion; Viceprimar - Vasile Gavrilă; Secretar general comună - Clava Ivan;Consilieri locali - Gabriela Velcov; Zaharia Platon; Iulian Aghei; Constantin Procop; Claudia Tacu; Ion Miron Chirila; Vasilica Olguta Miron; Robert Ciprian Epifan; Anca Demit; Dorina Melicov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Primăria Ghindărești caută firmă care să modernizeze drumurile din comună. Pune la bătaie peste 1,24 de milioane de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii