Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Motor de barcă, căutat de autoritățile din Suedia, depistat de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă

ro

12 Jun, 2024 10:43 558 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
 
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă, semnalat ca fiind bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.
     
Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă, semnalat ca fiind bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.

În data de 11.06.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfăşurat o acţiune specifică  în zona de responsabilitate, pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.

Astfel, în zona localității Sf. Gheorghe, poliţiştii de frontieră au verificat o ambarcațiune care aparținea unui cetățean român.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că motorul ambarcațiunii, de 70 de c.p., este semnalat în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 27.000 lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor  de către polițiștii de frontieră, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Țigări nedeclarate, descoperite la bordul unei nave sub pavilion Togo, sosită în Portul Constanța din Turcia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii