Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Țigări nedeclarate, descoperite la bordul unei nave sub pavilion Togo, sosită în Portul Constanța din Turcia

ro

12 Jun, 2024 10:32 525 Marime text
Foto: Garda de CoastăPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit la bordul unei nave acostate în portul Constanța, cantitatea de 490 de pachete de țigări, proveniență duty free, ascunse și nedeclarate.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data 11.06.2026, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă cu câinele de serviciu DOMA, împreună cu un lucrător vamal din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța și un lucrător al Căpităniei Zonale Constanța,  au efectuat controlul de sosire asupra unei nave sub pavilion Togo, sosită din Turcia.

Cu această ocazie au fost găsite ascunse și nedeclarate, într-o încăpere nelocuită, 490 pachete de țigări, de proveniență duty free, fară timbru fiscal.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, fiind aplicată o sancțiune contravențională unui membru de echipaj, în valoare de 10.000 lei.

Citește și: 

Garda de Coastă achiziționează studiu de fezabilitate pentru branșament electric turn de comunicații în județul Tulcea (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii