Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis îi primeşte miercuri, pe sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris

ro

17 Jul, 2024 08:50 227 Marime text
foto: Administratia PrezidentialaPreşedintele Klaus Iohannis îi primeşte miercuri seara, 17 iulie 2024, pe sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris.

Delegaţia TEAM ROMANIA va fi condusă, la Palatul Cotroceni, de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.


Premierul Marcel Ciolacu a vizitat marți cantonamentul sportivilor români, exprimându-și susținerea pentru echipa de 107 sportivi care va concura la 18 discipline olimpice.

„Le-am urat azi succes sportivilor şi antrenorilor din delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Paris şi le-am spus că o ţară întreagă aşteaptă să retrăiască bucuria şi mândria generată de fotbaliştii noştri la EURO 2024. Avem o echipă de tineri talentaţi şi frumoşi care se antrenează, în aceste zile, la 42 de grade, cu o ambiţie şi o energie absolut admirabile. M-am simţit onorat că m-au primit pentru câteva ore alături de ei şi le voi fi cel mai mare suporter", a declarat premierul într-o postare pe rețelele de socializare.



Canotorii Ionela şi Marius Cozmiuc, soţ şi soţie, purtătorii drapelului României la această ceremonie


Jocurile Olimpice de la Paris au loc în perioada 26 iulie - 11 august.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice este programată pentru data de 26 iulie.

Canotorii Ionela şi Marius Cozmiuc, soţ şi soţie, vor fi purtătorii drapelului României la această ceremonie care, pentru prima oară în istoria olimpismului, se va desfăşura în afara stadionului, pe râul Sena. Aproximativ 94 de barje îi vor purta pe sportivi pe cei 6 kilometri de scenă ai showului de deschidere de la Paris 2024.

România va fi reprezentată de 107 sportivi la Jocurile Olimpice de la Paris, la 18 discipline. 


Sursa: Agerpres.ro 


Citește și:

CSS1 ConstanțaJO Paris 2024. Mesaj de încurajare pentru Andreea Preda, de la micile gimnaste - „Mult succes, Andreea! Hai România!“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii