Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSS1 Constanța JO Paris 2024. Mesaj de încurajare pentru Andreea Preda, de la micile gimnaste - „Mult succes, Andreea! Hai România!“ (VIDEO)

ro

15 Jul, 2024 15:36 455 Marime text
 
Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța a organizat astăzi, 15 iulie 2024, la sala de la Complexul Sportiv Tomis din Constanța, o festivitate care a reliefat performanța unei componente a CSS1, gimnasta Andreea Preda, calificată la Jocurile Olimpice Paris 2024.
 
În absența sportivei, care este în pregătire la Izvorani (dar a intrat online la eveniment), premiile și distincțiile i-au fost oferite mamei sportivei, care a reprezentat-o la eveniment.
 
Andreei Preda i s-a oferit un premiu de excelență de 3.000 de lei, iar gimnasta a mai primit o diplomă de excelență, ca și antrenorii Petruța Marcu, Cătălin Meran și Ciprian Crețu.
 
Festivitatea a reunit conducerea Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Constanța, antrenorii gimnastei, alte gimnaste ale CSS1 și alți reprezentanți ai sportului.

La evenimentul din sala de la Complexul Tomis au fost prezenți George Mircioi, directorul CSS1 Constanța, Marian Țuțuianu, directorul executiv al DJST Constanța, Nicoleta Copoiu, reprezentantul Asociației Județene de Gimnastică, și antrenorii Cătălin Meran, Mădălina Hârbu și Ciprian Crețu.
 
Alături de Andreea Preda au intrat online la eveniment si antrenoarea Petruța Marcu, și Monica Marinescu, director adjunct CSS1.
 
La final, micile gimnaste au avut un mesaj de încurajare pentru Andrea, în vederea Jocurilor Olimpice
 

„Mult succes, Andreea! Hai România!“, au strigat fetițele într-un glas.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:


LIVE TEXT
CSS1 Constanța, festivitate care a adus recunoaștere prezenței gimnastei Andreea Preda la Jocurile Olimpice Paris 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii