Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Confort Urban SRL pune pe masă peste 7 milioane de euro pentru a contracta servicii de transport de mărfuri și personal (DOCUMENT)

ro

01 Jun, 2024 16:20 754 Marime text
  • Valoarea estimată a achiziției este 36.322.870,5 lei, echivalentul a peste 7,2 milioane de euro

Confort Urban SRL a publicat în 24 mai 2024 un anunț de participare la licitație, conform căruia vrea să atribuie contractul „servicii de transport rutier mărfuri, mixt (personal și materiale) și închiriere utilaje – 5 loturi”.


Licitația se va desfășura pe 21 iunie, de la ora 15:00.


Anunțul de participare a fost publicat în SEAP.


Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 20 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Conform descrierii succinte, achiziția acestor servicii este necesară pentru a asigura transportul cantităților de material (agregate de carieră, moloz, mixturi asfaltice etc) necesare pentru activitatea de producție a societății, precum și transportul mixt de personal și material pentru lucrările de intervenții, reparații și investiții drumuri și închirierea de utilaje de construcții necesare pentru executarea lucrărilor.



Valoarea estimată a achiziției este 36.322.870,5 lei, echivalentul a peste 7,2 milioane de euro.


Cele cinci loturi în care este împărțit contractul sunt:
  • Lot 1 – servicii de transport cu autovehicule de transport marfă, inclusiv șoferi – 18.789.907,50 lei (valoare estimată fără TVA)
  • Lot 2 – servicii de transport cu autovehicule de transport marfă, inclusiv șoferi, pentru transportul local – 12.388.723,20 de lei (valoare estimată fără TVA)
  • Lot 3 – servicii de transport cu autovehicule de transport mixt (persoane și materiale), inclusiv șoferi – 2.308.635 de lei (valoare estimată fără TVA)
  • Lot 4 – închiriere buldoexcavator multifuncțional – 2.044.103,04 lei (valoare estimată fără TVA)
  • Lot 5 – închiriere excavator pe pneuri – 791.501,76 de lei (valoare estimată fără TVA)


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Damian Ionel - Președinte și membru al Consiliului de administrație, Zarcu Mihaela - membru al Consiliului de administrație, Timofte Alexandru - Marius - membru al Consiliului de administrație, Hira Stere - Director General /membru al Consiliului de administrație, Căliminte Horia-Marius - membru al Consiliului de administrație, Mărgărit Brîndușa Mădălina - Director Economic, Roadideal Dana - viză CFP.


Persoana responsabilă de contract este Lăcrămioara Dascălu (șef S.A.A.C.).


Membrii comisiei de evaluare a ofertelor sunt: Miron Tudor (Șef Serviciu Producție, Construire și Reparații Drumuri) - Președinte cu drept de vot al comisiei de evaluare; Drăghici Ana Cristina ( Economist) - membru în comisia de evaluare; Paris Maria (Expert Achiziții Publice) - membru comisie de evaluare; Gîrliceanu Constantin ( Coordonator Transport) - membru în comisia de evaluare; Socarici Emona (Șef Administrativ, Financiar-Contabilitate, Resurse Umane)membru în comisia de evaluare.


Membrii de rezervă ai comisiei de evaluare a ofertelor sunt: Bobîrnac Daniel (Șef S.M.T) - rezervă Președinte cu drept de vot în comisia de evaluare; Mogos Emy-Maria (Tehnician cadastru) - rezervă membru în comisia de evaluare; Ciobanu Luciana ( Expert Achiziții Publice) - rezervă membru în comisia de evaluare; Coman Georgel (Tehnician constructor) - rezervă membru în comisia de evaluare; Patrutoiu Mihaela (Tehnician ) - rezervă membru în comisia de evaluare.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ordinea de zi a ședinței ordinare a CLM, suplimentată Înainte de alegeri, primarul propune fuziunea dintre Confort Urban și Administrația Fondului Imobiliar! (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii